Cele mai intalnite defectiuni la placile de la automatizarile Nice
La placile de la automatizarile Nice defectiunile se produc cel mai des din cauza deteriorarii anumitor componente.

Automatizarile Nice se potrivesc atat pentru porti batante, cat si pentru cele culisante. Structura acestor automatizari este conceputa sa reziste schimbarilor de temperatura, fluxurilor de tensiune si utilizarii intense, dar cu toate acestea pot aparea defectiuni neprevazute.

Reconditionarea inseamna reparatia sau inlocuirea componentelor defecte. Orice interventie efectuata de specialistii nostri in procesul de reconditionare garanteaza o funtionare de durata.

Cele mai inlocuite componente sunt:

  • circuitele: care se oxideaza din cauza lipsei izolarii perfecte si a schimbarilor de temperatura. Acestea pot provoca defectiuni si la celelalte componente;
  • condensatorii electrolitici: din cauza uzurii in timp;
  • triacele: din cauza cresterii bruste de tensiune;
  • releele: din cauza fluxurilor constante de tensiune;
  • puntile redresoare: interventia persoanelor neautorizate;
  • diodele: infiltrarea apei sau aparitia condensului.

 

Indiferent de gradul de defectiune si de producatorul de la care a fost achizitionata automatizarea, echipele noastre de specialisti gasesec solutii optime care sa satisfaca toate cerintele clientilor nostri.

Piesele inlocuite sunt mereu originale si achizitionate doar de la producatori de top, iar instrumentele de diagnoza si depanare sunt profesionale.

  Pentru o functionare indelungata a automatizarilor de orice fel, contactati-ne cu incredere! Rata de succes a unei reparatii efectuate de echipele noastre cu o vechime in domeniu de peste 10 ani este de peste 95%.

Cauti sa repari o automatizare? Completeaza formularul si te vom ajuta.

Pasul 1
Ex: "placa electronica defecta", "motor stricat"
Pasul 2
Transmite-ne un mesaj:
Pasul 2