Reparatie placa de comanda Nice SNA2
Placa de comanda Nice SNA2 care echipeaza automatizarea Nice SN 6021 pentru usa de garaj s-a defectat. A fost adusa in service cu o defectiune de peste 50%, iar echipele noastre de specialisti s-au ocupat de remediere problemei.

Diagnosticarea defectului este primul pas spre o depanare de succes. Interventiile ulterioare sunt efectuate doar cu echipamente de ultima generatie, piesele inlocuite fiind originale.

Nu asteptati ca automatizarea sa ajunga in stadiul in care sa nu mai poata fi remediata, pentru orice problema in functionare, contactati-ne!

Experienta in domeniu asigura rezolvari ale problemelor in cel mai scurt timp posibil. Fiecare placa care a trecut prin serviceul nostru are garantata o functionare de durata.

O reparatie placa Nice SNA2 reprezinta cheia catre o functionare impecabila a automatizarii.

Depanarea unei placi necesita inlocuirea anumitor componente. In urma interventiei, la placa Nice SNA2 s-au substituit urmatoarele:

  • 4 condensatori 47µF/35V
  • 1 circuit integrat HEF 4050 BT
  • 2 diode GN1N

Fiecare componenta are rolul sau esential in functionarea automatizarii, asadar nu trebuie neglijata. Chiar si cea mai mica defectiune poate duce la defectarea intregii automatizari.

 

  Specialistii nostri de la service-automatizare pun in permanenta accentul pe inovatie, astfel incat toate solutiile oferite sa acopere toate cerintele clientilor nostri.

Cauti sa repari o automatizare? Completeaza formularul si te vom ajuta.

Pasul 1
Ex: "placa electronica defecta", "motor stricat"
Pasul 2
Transmite-ne un mesaj:
Pasul 2