Placa automatizare Motorline – reparatie in timp record!

placa automatizare motorline reparatie in timp record

Motorline, producator recunoscut pentru calitate, durabilitate, dar si preturi in raport cu aceste beneficii!

Insa chiar si cele mai performante piese sau produse pot suferi avarii care impiedica functionarea propriu-zisa a sistemului. De curand, specialistii nostri au efectuat o reparatie de succes a unei placi (modul) de automatizare pentru porti batante de la producatorul Motorline.

Aceastia au constatat imediat defectiunea, cresterea de tensiune care a dus la deteriorarea in proportie de 35% a circuitului modulului.

Modulul automatizare Motorline a fost remediat in scurt timp conform cablajului producatorului, a fost updatat soft-ul modulului si au fost inlocuite urmatoarele componente compromise:

 • C.I. uln 2003
 • C.I. LP291-4
 • 1 releu SY-24-K

placa motorline componente inlocuite

Sfatul nostru este sa nu incercati sa reparati placile singuri pentru ca riscati sa scurtati durata de viata a placii, sau mai rau, le puteti distruge iremediabil. Echipele noastre de profesionisti au experienta si cunostintele necesare pentru a realiza o gama larga de interventii. Asadar, contactati-ne cu incredere!

Implicare pentru o reparatie rapida si de succes – modul automatizare porti batante Sommer

modul automatizare poarta batanta sommer

Reparatie placa Sommer – o reparatie efectuata rapid datorita specialistilor priceputi din echipa noastra!

Modulul de automatizare Sommer pentru motoare porti batante de 24 V a fost adus in service-ul nostru, constatand o defectiune din cauza variatiilor de tensiune care au dus la defectarea sursei de alimentare.

O poarta automatizata va ofera confortul de care aveti nevoie si siguranta necesara, insa si aceasta poate avea parte de defectiuni neprevazute ca in cazul de fata. Cu toate acestea, specialistii nostri cu o vasta experienta in domeniu gasesc solutii pentru obtinerea rezultatului dorit.

In urma procesului de refacere ale circuitelor oxidate ale modului Sommer  s-a decis inlocuirea urmatoarelor componente:

 • 2 tranzistori SMD
 • 1 dioda redresoare
 • 2 condensatori  2200 µF/50V

Nu doar piesele inlocuite sunt importante, ci si modul in care acesta inlocuire este efectuata. Cu piese de schimb originale si o manopera ireprosabila, reparatia este un succes.

Ne plac lucrurile bine facute si clientii multumiti care se pot bucura de rezultate, asadar nu ezitati sa faceti primul pas si sa ne contactati!

Indiferent de gradul de defectiune al automatizarii, noi va putem ajuta cu o diagnosticare in cel mai scurt timp posibil, urmata de o reparatie „ca la carte”.

Reparatie placa BFT QSC – un mod sigur de a repune automatizarea in functiune!

Reparatie placa BFT QSC – o reparatie efectuatat cu echipamente de ultima generatie si componente de calitate superioara.

Placa de comanda BFT QSC pentru poarta culisanta a fost adusa in service cu defectiuni la puntea redresoare si alte componente defecte. Dupa o reparatie placa BFT QSC, automatizarea a fost pusa in functiune si acum are o garantie de durata.

Sa nu renuntati la confortul dumneavoastra din cauza unei defectiuni neprevazute. Exista numeroase solutii prin care automatizarea poate sa aiba o functionare ca la inceput.

O reparatie placa BFT QSC poate schimba cursul automatizarii si va poate readuce siguranta dorita.

Pe parcursul procesului de reparatie s-au inlocuite urmatoarele componente care s-au defectat din diferite cauze:

 • o punte redresoare defecta
 • 1 varistor E10 K40
 • 1 condensator 1000 µF/63 V

Nu doar piesele inlocuite sunt importante, ci si modul in care acesta inlocuire este efectuata. Cu piese de schimb originale si o manopera ireprosabila, reparatia este un succes.

Interventiile neautorizate ale persoanelor fara cunostinte in domeniu pot duce la distrugerea totata a automatiarii. Tocmai de aceea este bine sa evitati astfel de interventii si sa apelati la un personal calificat care va poate salva automatizarea.

 

Ne plac lucrurile bine facute si clientii multumiti care se pot bucura de rezultate, asadar nu ezitati sa faceti primul pas si sa ne contactati!

  Indiferent de gradul de defectiune al automatizarii, noi va putem ajuta cu o diagnosticare in cel mai scurt timp posibil si de ce nu, o reparatie ulterioara.

Reparatie placa Proteco Q60H executata impecabil!

reparatie placa proteco q60h executata impecabil
Reparatie placa Proteco Q60H executata intr-un mod rapid si profesionist!

Placa de comanda Proteco Q60H a fost adusa in service in urma arderii circuitului alimentar care a afectat si alte componente.

Dupa o diagnosticare rapida s-a efectuat o reparatie placa Proteco Q60H profesionista care a dus la repunerea in functiune a automatizarii. Toate etapele parcurse sunt executate intr-un mod profesionist si de aceea nu necesita interventii ulterioare.

Aparatura moderna si echipe de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, asadar placa dumneavoastra ajunge pe maine sigure. O reparatie placa Proteco Q60H va poate readuce confortul dorit si sporiu siguranta dumneavoastra si a spatiului dumneavoastra.

Dupa ce s-au refacut circuitele oxidate care erau in proportie de 60%, s-au inlocuit si urmatoarele componente:

 • 2 triace BTA 12/600
 • 1 varistor (pentru protectie)
 • 2 octocuploare MOC 30/23
 • 1 condensator electrolitic 470 µF/35 V

Fiecare placa ajunsa in service are garantata o rezistenta ulterioara de durata. Prelungiti viata automatizarii cu o reparatie placa de succes si pastrati-va nivelul de confort.

 

Rata de succes a unei reparatii efectuate in laboratoarele noastre echipate corespunzator cu aparatura de ultima generatie este de peste 95%.

  Orice interventie neautorizata poate duce la o defectiune majora. Evitati astfel de situatii si apelati la ajutorul specialistilor nostri!

Reparatie placa Nice RO1040 pentru o automatizare fara defecte!

Reparatie placa Nice RO 300
Reparatie placa Nice RO1040 – rezultate pe masura asteptarilor!

Placa de comanda Nice RO1040 echipeaza un motor de poarta culisanta si a intrat in service cu numeroase defectiuni.

O reparatie placa Nice RO1040 a repus automatizarea in functiune, oferind astfel utilizatorului confortul dorit.

Fiecare pas parcurs, incepand de la constatarea defectiunii este facut cu profesionalism si multa responsabilitate. Siguranta posesorilor de automatizari se numara printre principalele noastre obiective.

Automatizarile dumneavoastra vor atinge parametrii optimi de functionare daca trec prin mana tehnicienilor nostri.

Pornind de la circuitele oxidate care au fost refacute, pe parcurs s-au inlocuite si urmatoarele componente:

 • 2 triace BTB 24-800 BW
 • 1 varistor S10 K275
 • 1 condensator 470µF/ 50V
 • o punte redresoare W06

Piesele de schimb utilizate de personalul nostru calificat in automatizari sunt originale. Asadar, functionare de durata a automatizarii este garantata.

Toate colaborarile anterioare au fost de succes, ceea ce demonstreaza ca lucru in echipa, personalul calificat si aparatura de ultima generatie duc la rezultatele dorite.

 

De ce sa renuntati la confortul dumneavoastra din cauza unei defectiuni neprevazute? Contactati-ne si vom gasi impreuna cele mai bune solutii!

  In urma interventiilor efectuate, garantia de functionalitate este oferita pe o perioada indelungata de timp.

Reparatie placa Beninca Brain – cheia catre o functionare impecabila a automatizarii!

Reparatie placa Beninca Brain cheia catre o functionare impecabila a automatizarii
Reparatie placa Beninca Brain – inca un obiectiv atins!

Placa de comanda Beninca Brain a intrat in service cu circuite si componente explodate de la o crestere brusca de tensiune.

Automatizarea unei porti va poate oferi confortul dorit si siguranta necesara, insa si aceasta poate avea parte de defectiuni neprevazute.

In service sunt aduse placi cu defectiuni aparute din diferite cauze. Cu toate acestea, specialistii nostri cu o vasta experienta in domeniu gasesc solutii pentru obtinerea rezultatului dorit. Un bun exemplu este o reparatie placa Beninca Brain executata impecabil. Acum automatizarea portii functioneaza ca in momentul in care a fost scoasa din fabrica.

Reparatia unei placi necesita inlocuirea anumitor componente. In urma interventiei, la placa Beninca Brain au fost substituite urmatoarele:

 • 2 condensatoare 1µF/275 Vac
 • 1 varistor S10 K300
 • 2 sigurante fuzibile
 • 2 condensatori 2200 pF/275 Vac
 • 1 condesnator electrolitic 1000 µF/35V
 • 2 octocuploare MOC 3052

Fiecare piesa defecta este inlocuita cu una originala si de calitate superioara care sa ofere automatizarii o functionare de durata.

 

  Si cea mai mica defectiune poate afecta buna functionare a automatizarii. Contactati-ne imediat ce observati ca apar schimbari, iar noi va garantam rezolvarea problemei in cel mai scurt timp posibil!

O reparatie placa Erreka PUS400EC cu rezultate garantate!

O reparatie placa Erreka PUS400EC cu rezultate garantate!
Reparatie placa Erreka PUS400EC efectuata in cel mai scurt timp posibil.

Placa de comanda Erreka PUS400EC apartine unui motor de poarta culisanta si ofera utilizatorului confortul dorit.

Placa a intrat in service cu defectiuni majore, dar echipele noastre de specialisti au obtinut rezultate de succes, readucand automatizarea la starea initiala.

In laboratorul nostru, accentul este pus pe profesionalism si pentru orice defectiune intalnita se gaseste o solutie optima.

O reparatie placa Erreka PUS400EC reprezinta o modalitate sigura de repunere in functiune a automatizarii.

In peste 95% din cazuri, reparatiile efectuate de profesionistii nostri cu o experienta vasta in domeniu au dus la evitarea inlocuirii automatizarii.

In urma procesului de reparatie al placii Erreka PUS400EC s-a decis inlocuirea urmatoarelor componente:

 • 1 condensator 470 µF/35V
 • 1 releu OMRON G5SB-14
 • 2 diode redresoare SMD GN1N
 • 1 circuit integrat LM 324

Fiecare interventie efectuata are un scop precis: o functionare perfecta a automatizarii. Noi va stam la dispozitie pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii.

 

  Indiferent de defectiune, contactati-ne! Dupa o diagnosticare corespunzatoare si o reparatie profesionista, automatizarea dumneavoastra va functiona ca la inceput!

Reparatie placa Nice RO 300, performanta automatizarii garantata!

Reparatie placa Nice RO 300 performanta automatizari garantata
Reparatie placa Nice RO 300 efectuata de cei mai buni profesionisti in domeniu!

Defectiunile difera de la placa la placa si doar o diagnosticare profesionala poate stabili cauza disfunctionalitatii. In cazul acestei placi, defectiunea s-a produs in urma interventiei neautorizate a proprietarului. Acesta a inlocuit siguranta fuzibila cu sarma, producand astfel si alte defectiuni.

Orice demers al unei persoane neautorizate poate creste nivelul de risc si poate cauza si daune materiale.

Doar o reparatie placa Nice RO 300 efectuata de profesionisti, intr-un laborator specializat poate garanta o functionare sigura si de durata a automatizarii.

In timpul reparatiei, la placa Nice RO 300 au fost inlocuite urmatoarele componente care s-au defectat din diferite cauze:

 • 1 condensator 470 µF/ 35V
 • 1 circuit integrat – NB12RA
 • o rezistenta 470 Ω
 • o sursa TA005AP
 • 1 transformator retea

Gradul de deteriorare nu reprezinta un impediment pentru specialistii nostri cu numeroase cunostinte in domeniu. Repunerea in functiune a automatizarii in cel mai scurt timp posibil este unul dintre obiectivele noastre.

Pentru o reparatie placa Nice RO 300 fara cusur este suficient sa ne contactati, iar de restul ne ocupam noi.

 

  Performanta echipelor noastre profesioniste a fost demonstrata iar printr-o reparatie placa Nice RO 300 executata impecabil. Contactati-ne si vom gasi impreuna cele mai bune solutii pentru automatizarea dumneavoastra!

Reparatie placa de comanda Nice SNA2

Reparatie placa de comanda Nice SNA2
Placa de comanda Nice SNA2 care echipeaza automatizarea Nice SN 6021 pentru usa de garaj s-a defectat. A fost adusa in service cu o defectiune de peste 50%, iar echipele noastre de specialisti s-au ocupat de remediere problemei.

Diagnosticarea defectului este primul pas spre o depanare de succes. Interventiile ulterioare sunt efectuate doar cu echipamente de ultima generatie, piesele inlocuite fiind originale.

Nu asteptati ca automatizarea sa ajunga in stadiul in care sa nu mai poata fi remediata, pentru orice problema in functionare, contactati-ne!

Experienta in domeniu asigura rezolvari ale problemelor in cel mai scurt timp posibil. Fiecare placa care a trecut prin serviceul nostru are garantata o functionare de durata.

O reparatie placa Nice SNA2 reprezinta cheia catre o functionare impecabila a automatizarii.

Depanarea unei placi necesita inlocuirea anumitor componente. In urma interventiei, la placa Nice SNA2 s-au substituit urmatoarele:

 • 4 condensatori 47µF/35V
 • 1 circuit integrat HEF 4050 BT
 • 2 diode GN1N

Fiecare componenta are rolul sau esential in functionarea automatizarii, asadar nu trebuie neglijata. Chiar si cea mai mica defectiune poate duce la defectarea intregii automatizari.

 

  Specialistii nostri de la service-automatizare pun in permanenta accentul pe inovatie, astfel incat toate solutiile oferite sa acopere toate cerintele clientilor nostri.

Cele mai intalnite defectiuni la placile de la automatizarile Nice

Cele mai intalnite defectiuni la placile de la automatizarile Nice
La placile de la automatizarile Nice defectiunile se produc cel mai des din cauza deteriorarii anumitor componente.

Automatizarile Nice se potrivesc atat pentru porti batante, cat si pentru cele culisante. Structura acestor automatizari este conceputa sa reziste schimbarilor de temperatura, fluxurilor de tensiune si utilizarii intense, dar cu toate acestea pot aparea defectiuni neprevazute.

Reconditionarea inseamna reparatia sau inlocuirea componentelor defecte. Orice interventie efectuata de specialistii nostri in procesul de reconditionare garanteaza o funtionare de durata.

Cele mai inlocuite componente sunt:

 • circuitele: care se oxideaza din cauza lipsei izolarii perfecte si a schimbarilor de temperatura. Acestea pot provoca defectiuni si la celelalte componente;
 • condensatorii electrolitici: din cauza uzurii in timp;
 • triacele: din cauza cresterii bruste de tensiune;
 • releele: din cauza fluxurilor constante de tensiune;
 • puntile redresoare: interventia persoanelor neautorizate;
 • diodele: infiltrarea apei sau aparitia condensului.

 

Indiferent de gradul de defectiune si de producatorul de la care a fost achizitionata automatizarea, echipele noastre de specialisti gasesec solutii optime care sa satisfaca toate cerintele clientilor nostri.

Piesele inlocuite sunt mereu originale si achizitionate doar de la producatori de top, iar instrumentele de diagnoza si depanare sunt profesionale.

  Pentru o functionare indelungata a automatizarilor de orice fel, contactati-ne cu incredere! Rata de succes a unei reparatii efectuate de echipele noastre cu o vechime in domeniu de peste 10 ani este de peste 95%.