(+4) 021.450.60.70

(+4) 0730.303.303

Service produse

Home » Service produse

Asiguram reparatii pentru componente de automatizari:

   Asiguram reparatii profesioniste si rapide pentru placi electronice, motoare si accesorii pentru orice tip de automatizare. Toate solicitarile de service pentru produse de automatizari sunt preluate de un dispecerat permanent, care realizeaza un management performant pentru gestionarea cat mai rapida a interventiilor.

   Prelungirea duratei de functionare a componentelor unei automatizari este realizata prin actiuni de verificare si intretinere. Motorul este una dintre cele mai importante piese ale automatizarilor, iar buna functionare a lui tine si de revizuirea lui permanenta. Punem la dispozitia oricarui doritor service pentru motoare, care se caracterizeaza prin verificarea periodica a functionalitatii si repararea defectelor acolo unde este nevoie.

   Service pentru placi electronice este un alt serviciu pe care il asiguram. Orice placa electronica defecta poate fi reparata de echipele de profesionisti in automatizari. La fel, ele sunt capabile sa asigure service pentru accesorii automatizari diverse.

   Starea de functiune derulata pe o perioada cat mai indelungata de timp este garantata de service produse realizat urmand reguli bine definite:

  • Profesionalism reprezentat de specialisti in automatizari care au experienta vasta
  • Utilizarea de instrumente profesionale moderne de diagnoza
  • Realizarea si folosirea unui stoc de piese de schimb originale
  • Deplasarea oriunde in tara pentru repararea oricarei defectiuni a automatizarilor

 

   Verificarea starii echipamentelor reprezinta un serviciu realizat pentru a determina gradul de uzura, pentru a depista defectele si cauzele lor si pentru a stabili necesarul de piese de schimb util pentru reparatie.