(+4) 021.450.60.70

(+4) 0730.303.303

Despre noi

Home » Despre noi

Cine suntem noi?

   Reprezentam o echipa de profesionisti bine inchegata, cu experienta si cunostinte vaste, potrivite pentru remedierea oricarei defectiuni in automatizari. Service-automatizare ofera solutii pentru rezolvarea problemelor, oferind acces usor la servicii de reconditionare si remediere pentru automatizari.

   Suntem profesionisti si tehnicieni autorizati in depanarea automatizarilor, experienta noastra fiind acumulata in ani de zile de lucrul cu sistemele automate. Posedam cunostinte vaste si ne bucuram de privilegiul de a primi informatii direct de la producatorii automatizarilor pentru a remedia toate defectele intalnite.

Ce facem noi?

   Scopul nostru este acela de a remedia toate defectiunile care apar in functionarea automatizarii. Indiferent de locul in care este amplasata si de problema pe care o intampina automatizarea, intervenim cu succes in reconditionarea pieselor defectate.

   Toate reparatiile pe care le realizam garanteaza functionarea indelungata a sistemului automat. Ne folosim de echipamente profesionale in remedierea defectiunilor si utilizam doar piese de schimb originale atunci cand le inlocuim pe cele uzate, motive care asigura o reparatie eficace.

Filosifia noastra

   Facem parte din marea familie TechnoMaster, tocmai de aceea am imprumutat valorile si profesionalismul caracteristic firmei SC TechnoMaster Autosafe. Ne dorim ca toate serviciile pe care le oferim sa satisfaca pe deplin cerintele clientilor nostri pentru a putea realiza parteneriate de durata. Pentru reusita in toate activitatile, realizam un proces continuu de invatare si auto-invatare.

   Valorile fundamentale ale Service-automatizare sunt:

  • Autenticitate: integritate si corectitudine inainte de orice, evitand alegerea celei mai usoare variante
  • Excelenta: alaturam pasiunea si rapiditatea pentru actiuni de succes
  • Invatare continua: realizam un proces continuu de invatare si auto-invatare
  • Grija pentru oamenii companiei: suntem alaturi de toti membri echipei si ii sprijinim in dezvoltarea lor profesionala
  • Unitate: lucrul in echipa este esential pentru noi, motiv pentru care incurajam cooperarea
  • Succesul impartit cu clientii: ne bucuram impreuna cu clientii de reusite

   Alegeti profesionistii care va pot garanta reparatii pentru automatizari de durata!