(+4) 021.450.60.70

(+4) 0730.303.303

Service placi electronice

Home » Service produse » Service placi electronice

   Service placi electronice este un serviciu care asigura reparatii pentru placi de automatizari. Importanta functionarii acestui component al automatizarii este foarte ridicata deoarece ea este formata din circuite care face ca automatizarea sa functioneze.

   Placa electronica garanteaza control total asupra tuturor miscarilor automatizarii, oferind, in acelasi timp, siguranta si protectie. Tocmai de aceea verificarea si repararea eventualelor defectiuni sunt actiuni esentiale pentru durata indelungata de viata a automatizarilor.

   Asiguram service pentru placi electronice de automatizare. Echipele de specialisti in reparatii automatizari sunt gata oricand sa ofere asistenta si sa repare placi electronice, indiferent de defectul pe care il au.

   Service placi electronice reprezinta un proces in urma caruia o placa electronica defecta este reparata, fiind capabila sa functioneze la capacitate maxima. Activitatile acestui proces sunt urmatoarele:

  • Ridicarea placii de la locul automatizarii
  • Verificarea placii electronice si constatarea defectiunilor acesteia
  • Intocmirea unui raport in care sunt notate toate piesele de schimb si toate activitatile necesare reparatiei fiecarui defect in parte
  • Reparatia propriu-zisa a placii electronice a automatizarii
  • Montarea acesteia la locul automatizarii

 

   Garantia unei reparatii placi electronice ieftin, rapid si bun este oferita de profesionalismul si experienta specialistilor din care sunt formate echipele de service. Disponibilitatea 24/24 asigura rezolvarea tuturor problemelor, indiferent de locul in care este amplasata automatizarea din care placa electronica defecta face parte.

Reparatii placi electronice - producatorii de automatizari