Receptorul bun la toate Nice FLOXIR

Receptor-Nice-Floxir

   Receptor Nice FLOXIR este un receptor universal, capabil sa administreze sistemele cu mai multi utilizatori, avand un cod unic si personal. Pentru ca poate memora 63 coduri si are functie de autoinvatare, acest receptor este foarte important atunci cand avem mai multe dispozitive legate intr-o retea.

   Unul dintre clientii nostri a intampinat probleme cu acest receptor Nice, constatand un deficit de functionare. Din fericire, a apelat la noi din timp, ceea ce a scutit inlocuirea receptorului cu unul nou, fiind de ajuns o simpla reparatie receptor Nice FLOXIR.

   In timpul reparatiei, de la receptor Nice FLOXIR, au fost inlocuite urmatoarele componente:

  • Un stabilizator TA78L005AP
  • Un condensator electrolitic 10 µF 25 V
  • Un mini-releu Omron G5V-1 12 V
  • Un tranzistor SMD

   Apeland la serviciul de reparatii placi electronice de pe Service-automatizare, defectiunile placilor de automatizari sau alte echipamente electronice vor fi remediate in cel mai scurt timp! De asemenea, o simpla verificare efectuata de tehnicienii nostri inseamna un risc de defectare in minus.

Reparatii module automatizari porti

Reparatii module automatizari porti

   Reparatii module automatizari porti reprezinta unul dintre sectoarele cu care se ocupa Service-automatizari.ro. Daca un modul automatizari porti se defecteaza, nu este nevoie sa va faceti griji. Tot ce trebuie sa faceti este sa aduceti modulul la sediul firmei noastre si in cel mai scurt timp dispozitivul este ca nou.

   Module automatizari porti reprezinta o parte esentiala a unei placi automatizari porti. Un modul are stransa legatura cu un receptor modular si poate fi prevazut cu timer reglabil. In cazul unei defectiuni la nivelul unui modul automatizare poarta, nu trebuie sa neglijati prea mult timp problema. Orice intarziere poate avea repercusiuni permanente asupra dispozivitului dumneavoastra.

   Pe langa service profesional, va mai oferim si servicii de verificare si instalare a echipamentelor dumneavoastra. Echipele noastre de specialisti dau dovada de maxima seriozitate si se implica pentru ca module automatizari porti si restul dispozitivelor sa fie reparate intr-un timp scurt. Dupa ce aceste echipamente trec prin mainile tehnicienilor nostri, ele functioneaza ca noi.

Service-automatizare pentru reparatii module automatizari porti

   Noi va asteptam pentru orice tip de problema intampina automatizarile dumnevoastra. Fie ca detineti o automatizare poarta batanta, fie o automatizare poarta culisanta, noi suntem specializati pe orice modele de automatizari porti. Serviciile firmei Service-automatizare.ro sunt caracterizate de eficienta, profesionalism, calitate inalta, termen lung de functionare, dar si preturi accesibile. In functie de gravitatea problemei cu care se confrunta modulul automatizare poarta, vor fi stabilite timpul de reparatie si pretul aferent.

   Reparatii module automatizari porti trebuie efectuate de specialisti in domeniu. Va recomandam sa nu incercati sa reparati module automatizari porti de unii singuri, deoarece puteti agrava eventualele defectiuni pe care le are dispozitivul. Iar cea mai sigura, rapida si eficienta solutie este service-ul nostru, implicit angajatii nostri. Acestia utilizeaza cele mai inalte standarde, dar si recomandari ale marilor producatori de automatizari. De asemenea, ei considera primordiale comenzile dumneavoastra si respectarea termenului de predare pentru reparatii module automatizari porti si pentru restul dispozitivelor.

   Asadar, pentru orice defectiuni intampina automatizarile dumnevoastra, nu mai stati pe ganduri. Cu siguranta veti fi multumiti de serviciile noastre si veti reveni in cazul in care mai aveti nevoie de ajutor. Nu uitati faptul ca Service-automatizare.ro se ocupa printre altele si de reparatii module automatizari porti, reparatii realizate cu mult profesionalism si eficienta.

Reparatii centrale automatizari porti

Reparatii centrale automatizari porti

   O automatizare poarta este inutila daca centrala de comanda este defecta. Din acest motiv, in momentul in care observati ca poarta automata nu mai functioneaza la parametri normali, ganditi-va ca s-ar putea sa fie vorba de centrala de comanda. Iar daca centrala are probleme, noi suntem aici pentru a va ajuta.

   Service-automatizare.ro se ocupa cu reparatii centrale automatizari porti. Suntem preocupati de defectiunile care pot aparea la automatizarile dumneavoastra si vrem sa va ajutam sa le rezolvati intr-un timp cat mai scurt. Firma noastra este caracterizata de calitate, profesionalism si eficienta maxima.

Ce este o centrala de comanda?

   O centrala de comanda poate fi potrivita pentru unul sau doua motoare de 230 V sau de 24 Vdc. De asemenea, centrale automatizari porti poate fi compatibila cu mai multe sisteme (Opera, BlueBUS, Solemyo), fiind o componenta extrem de importanta a unei automatizari porti. O centrala de comanda de calitate este caracterizata de: fiabilitate, inteligenta, eficienta, economie si instalare foarte usoara. Unele modele sunt prevazute cu suporturi de fixare detasabile si sunt predispuse pentru reglare electronica.

Service-automatizare pentru reparatii centrale automatizari porti

   Daca aveti probleme cu centrale automatizari porti, nimic mai simplu! Firma noastra se ocupa cu servicii profesionale de reparatii centrale automatizari porti, efectuate de echipe de specialisti cu o vasta experienta in acest domeniu. Tehnicienii nostri asteapta comenzile dumnevoastra, pe care le vor trata cu maxima seriozitate. Apelati la ei si nu incercati sa rezolvati defectiunile de unii singuri, pentru ca exista posibilitatea sa agravati problemele avute de centrala.

   Asadar, pentru reparatii centrale automatizari porti noi suntem cea mai buna solutie. Pe langa profesionalismul cu care lucreaza echipele noastre de specialisti, timpul scurt si preturile adecvate sunt avantajele pe care vi le oferim. Va garantam servicii de calitate, la cel mai bun pret!

Reparatii motor poarta automata

Reparatii motor poarta automata

   Ati constatat ca automatizarea poarta nu va mai functioneaza corespunzator? Motivul ar putea fi defectarea motorului. Service-ul nostru se ocupa cu reparatii motor poarta automata, servicii de cea mai buna calitate, efectuate de cele mai bune echipe de tehnicieni.

    Motorul este una dintre cele mai importante componente ale unei automatizari, motiv pentru care trebuie sa va asigurati ca functioneaza in permanenta. In cazul in care motorul se defecteaza, urmatoarea actiune pe care trebuie sa o faceti este sa apelati la serviciile noastre profesionale. Nu incercati sa il reparati dumneavoastra, pentru ca este posibil sa agravati defectiunea. Cel mai bine este sa apelati la specialisti, care va vor rezolva problema in scurt timp, la preturi accesibile.

Service-automatizare pentru reparatii motor poarta automata

    Service-automatizare.ro se ocupa cu reparatii motor poarta automata, dar si cu verificarea si instalarea produselor automatizate. Tehnicienii nostri urmeaza cele mai intalte standard si respecta toate recomandarile producatorilor de automatizari. Cerintele dumneavoastra sunt primordiale pentru noi si nu va vom dezamagi din niciun punct de vedere. Timpul in care vor fi realizate aceste reparatii motor poarta automata va fi cel mai scurt cu putinta, iar calitatea serviciilor va fi de cea mai buna calitate.

   Motoarele destinate automatizarilor porti sunt de mai multe tipuri. Ele pot fi clasificate in functie de tipul de poarta pe care il aveti: poarta batanta sau culisanta. Motoarele pentru portile culisante sunt puternice, rezistente si au un design deosebit. Portile batante sunt prevazute cu motoare liniare, motoare cu brat articulat sau motoare ingropate. Toate cele trei modele sunt eficiente si fiabile si au un design elegant.

   Indiferent ca vorbim de motor poarta automata culisanta sau motor poarta automata batanta, Service-automatizare.ro se ocupa cu reparatii complete. Dupa o atenta verificare si constatare a defectiunii, tehnicienii nostri vor rezolva orice problema. Piesele defecte vor fi inlocuite cu unele noi, iar celelelate vor fi restaurate. Nu este necesar sa va achizitionati o automatizare poarta noua, atat timp cat puteti repara componentele sale care s-au defectat. Economie de timp si bani!

   Firma noastra va ofera reparatii motor poarta automata de cea mai buna calitate. Nu veti simti nicio diferenta intre cum functiona produsul cand l-ati achizitionat si cum functioneaza dupa ce a trecut prin mainile tehnicienilor nostri. Serviciile noastre sunt de incredere si va sunt garantate calitate, rezistenta, profesionalism si eficienta.

Reparatii porti automate

Reparatii porti automate

   In cel mai scurt timp, portile automate vor pune stapanire pe locuintele tuturor. Iar acest lucru este imbucurator. Daca portile dumneavoastra automate se confrunta cu defectiuni, nu trebuie sa va faceti griji. Service-automatizari.ro este locul in care veti gasi specialisti in reparatii porti automate.

   Portile automate sunt solutia potrivita, daca doriti sa va simtiti protejati in propria locuinta. Pe langa siguranta, o poarta automata garanteaza si confort, obtinut prin intermediul dispozitivelor inteligente anexate. Acestea va scutesc de mult efort inutil si va ajuta sa aveti o proprietate securizata. In cazul in care poarta automata intampina dificultati in functionare, puteti apela cu incredere la noi.

Service-automatizare pentru reparatii porti automate

   Service-ul nostru se ocupa cu reparatii porti automate atat din zone rezidentiale, cat si din zone comerciale sau industriale. Indiferent ca aveti o poarta batanta sau o poarta culisanta, noi va stam la dispozitie si va reparam orice defectiune. In cazul in care observati ca poarta automata nu mai functioneaza corespunzator, nu intrati in panica si nu incercati sa rezolvati problemele de unii singuri. Pentru asta exista tehnicieni specializati in astfel de situatii. Echipele noastre asteapta sa fie contactate de dumneavoastra si vor trata comenzile cu maxima seriozitate.

   Pentru reparatii porti automate veti plati preturi accesibile, in functie de gravitatea problemei cu care se confrunta automatizarea respectiva. Cu cat defectiunea este mai mica, cu atat timpul in care va fi reparata va fi mai mic. Service-automatizare.ro se ocupa si cu montarea portilor automate si cu verificarea echipamentelor automatizate. Aceste revizuiri sunt utile deoarece, prin intermediul lor, puteti preveni eventuale defectiuni care pot aparea pe viitor.

   Service-automatizare.ro va asigura service profesional pentru toate tipurile de porti automate si pentru toate tipurile de automatizari. In aceste servicii intra urmatoarele actiuni de reparatii porti automate: verificarea portilor, constatarea defectiunii si reparatia propriu-zisa. Echipele noastre au o experienta vasta in automatizari, motiv pentru care puteti avea incredere ca poarta dumneavoastra automata va functiona ca noua.

   Asadar, nu mai stati pe ganduri! Reparam orice tine de automatizari porti automate, incepand de la porti, pana la diferite produse incorporate in automatizare (fotocelule, telecomenzi sau centrale de comanda). Tehnicienii nostril asteapta sa fie contactati de dumneavoastra sis a va rezolve problemele pe care le intampina portile dumenavoastra automate.

Reparatii placi automatizari porti

Reparatii placi automatizari porti

   Placile de comanda sunt componente extrem de importante ale automatizarilor porti. O simpla defectiune a unui circuit sau a unei diode poate aduce poarta automata in stare de nefunctionare. Iar cand acest lucru se intampla, intervenim noi.

   Service-automatizare.ro se ocupa cu reparatii placi automatizari porti si este gata sa va ajute in orice probleme intampina automatizarile dumneavoastra. Placi automatizari porti pot fi de mai multe feluri si au roluri decisive in functionarea corespunzatoare a unei automatizari. Spre exemplu, exista placi de cuplare, placi de extindere si altele. Aceste placi automatizari porti sunt compatibile cu mai multe modele de unitati de comanda.

   O placa poate avea circuitele intregrate arse sau intrerupte, diodele defecte, releele distruse s.a.m.d. Pentru toate aceste defectiuni exista solutii, asa ca nu ezitati sa apelati la serviciile noastre. Recomandat este sa nu incercati sa solutionati dumneavoastra eventuale defectiuni si sa lasati asta pe seama specialistilor. Tehnicienii nostri se pot deplasa la domiciliul dumneavoastra sau le puteti aduce la sediul firmei. Acestia folosesc cele mai inalte stardarde si recomandarile marilor producatori de automatizari.

Service-automatizare pentru reparatii placi automatizari porti

   Pe langa serviciile de reparatii placi automatizari porti, firma noastra se ocupa si cu verificarea si instalarea a diverse echipamente automatizare porti. Este recomandat sa realizati revizii si verificari din cand in cand, pentru a evita eventuale probleme mai grave care pot aparea mai tarziu.

   Desi automatizari porti au o durata lunga de viata, defectiuni pot aparea oricand, din diverse motive. Cu toate acestea, nu trebuie sa intrati in panica si sa va ganditi ca trebuie sa va achizitionati o noua automatizare poarta batanta sau culisanta. Orice defectiune poate fi reparata de noi, iar preturile sunt adecvate tipului de disfunctionalitate pe care il are automatizarea dumneavoastra.

   Reparatii placi automatizari porti reprezinta o parte esentiala a service-ului nostru. Echipele de tehnicieni care se ocupa cu repararea acestor placi sunt eficiente si dau dovada de maxima seriozitate. Comenzile dumneavoastra sunt primordiale pentru specialistii nostri, care incearca sa rezolve defectiunile in cel mai scurt timp posibil. Serviciile noastre de reparatii placi automatizari porti sunt caracterizate de profesionalism, eficienta, calitate inalta, rezistenta in timp si preturi accesibile.

Reparatii automatizari porti

Reparatii automatizari porti

   Automatizari porti sunt modelitatea simpla si eleganta prin care va puteti securiza locuinta sau locul de munca. In prezent, majoritatea portilor manuale sunt inlocuite cu porti automate, pentru o siguranta mai mare. Aceste automatizari porti au un termen lung de functionare, dar exista posibilitatea ca ele sa se defecteze in timp. In aceste cazuri, noi va oferim reparatii automatizari porti.

   Reparatii automatizari porti sunt necesare, daca vrei sa va fiti in continuare protejati. Indiferent ca aveti automatizari porti batante, automatizari porti culisante sau automatizari usi de garaj, noi le reparam pe toate. Cu toate ca automatizari porti sunt cunoscute pentru durata indelungata de viata si rezistenta la conditii meteorologice vitrege, acestea se pot strica din diferite motive.

   Echipele noastre de tehnicieni sunt pregatite pentru orice fel de problema intampina automatizarile dumneavoastra. Service-automatizare.ro este locul unde trebuie sa apelati cu incredere pentru ca automatizarile porti sa functioneze din nou la capacitate maxima. Oricand aveti nevoie de reparatii automatizari porti, nu intrati in panica. Orice defectiune poate fi remediata de specialistii nostri. Fie ca apar defectiuni la nivelul dispozitivelor inteligente (fotocelule, telecomenzi, centrale de comanda), fie ca se blocheaza portile, totul are o rezolvare.

Service-automatizare pentru reparatii automatizari porti

   Service-automatizare.ro va ofera, pe langa serviciile de reparatii automatizari porti, si instalarea si verificarea echipamentelor automatizate. Acestea trebuie realizate periodic, pentru a preveni eventuale defectiuni mai grave, riscand sa nu mai fiti protejati corespunzator. Tehnicienii nostri trateaza cu maxima seriozitate cerintele dumneavoastra si reparatii automatizari porti sunt realizate in cel mai scurt timp.

   Nu incercati sa reparati automatizarile de unii singuri. Exista riscul sa agravati problemele cu care se confrunta echipamentele dumneavoastra. Cea mai sigura solutie pentru ca automatizarea sa functioneze ca la inceput este sa apelati la o firma specializata in reparatii automatizari porti. Iar prin contactarea noastra, veti scapa de orice grija. Service-automatizari.ro este solutia pentru repararea automatizarilor. Noi executam atat lucrari ample, care necesita mai mult timp, cat si defectiuni mai simple.

   Reparam orice componenta a unei automatizari. Serviciile noastre sunt specializate si va oferim solutii la orice defectiune pe care o are automatizarea dumneavoastra, fie ca este vorba de zone rezidentiale, comerciale sau industriale. Scopul nostru este sa oferim cele mai bune servicii, la cele mai bune preturi. La final veti fi extrem de multumiti de serviciile noastre si cu siguranta veti mai apela la noi pe viitor.

Placa automatizare Proteco Q36 functioneaza ca noua

placa-Proteco

Aveti probleme cu automatizarile dumneavoastra? Nu va mai functioneaza motoarele, placile sau alte dispozitive automatizate? Noi va venim in ajutor! Serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate si va garantam rezultatele excelente.

Unul dintre clientii nostri fideli a avut din nou incredere in tehnicienii de la firma noastra si nu a regretat decizia de a-si lasa placa defecta pe mainile noastre. Placa automatizare poarta Proteco Q36 a ajuns la noi in service cu mai multe defectiuni. Specialistii nostri in automatizari au constatat faptul ca placa Proteco Q36 avea releele defecte, circuitele intrerupte si doua diode stricate.

Dupa o atenta verificare a placii, toate elementele defecte au fost reparate si inlocuite cu altele noi. Acum, placa automatizare poarta Proteco Q36 functioneaza ca noua, iar noi am facut un alt client fericit. Daca va confruntati cu probleme asemanatoare, nu ezitati sa apelati la ajutorul nostru. Va oferim servicii profesionale de cea mai buna calitate, iar tehnicienii nostri vor trata comenzile dumneavoastra cu maxima seriozitate. Garantam ca dupa ce dispozitivele dumneavoastra vor trece prin mainile specialistilor nostri, vor functiona ca noi!

Reparatie fotocelule automatizare

Sunt unele momente in care reparatie fotocelule automatizare este unul dintre singurele servicii necesare pentru ca automatizarea sa functioneze corect si complet. Toti avem nevoie de protectie si siguranta, iar fotocelulele sunt singurele care le asigura atunci cand vine vorba de automatizari porti sau automatizari usi de garaj, ba chiar sunt utile si in bariere automate.

Fie ca sunt instalate in zone industriale sau comerciale, fie ca sunt instalate in spatii rezidentiale, orice automatizare trebuie sa ofere, pe langa siguranta si confort, si protectie. Singurele care pot asigura un nivel ridicat de protectie sunt fotocelulele.

Ce sunt fotocelulele?

Un set de fotocelule, caci este recomandat ca fotocelulele sa fie utilizate in seturi, este format din doua fotocelule de interior sau de exterior. Neaparat trebuie sa fie ambele de acelasi fel pentru ca, in caz contrar, ele nu mai sunt la fel de performante.

Orice fotocelula se comporta ca un senzor care evita accidentele din timpul curselor portilor sau a usilor de garaj automatizate. Ele trimit semnale catre motor pentru ca acesta sa opreasca miscarile portilor atunci cand detecteaza un obstacol, fiind cele care evita accidentele.

Rezolva singur cea mai frecventa “problema” a fotocelulelor!

Vine un moment in viata automatizarii cand aveti nevoie de reparatii fotocelule automatizare. Chiar daca aveti fotocelule Nice, fotocelule BFT, fotocelule Came sau ati ales sa fiti protejati de fotocelule Proteco, Service-Automatizare va sta la dispozitie pentru orice reparatie fotocelule. Echipele de specialisti au o vasta experienta si pot realiza orice reparatie fotocelule automatizare.

Daca portile sau usile garajului nu se mai deschid sau inchid si aveti impresia ca fotocelulele sunt de vina, trebuie sa va asigurati ca acestea din urma nu sunt acoperite de praf sau de mizerie inainte de a suna la o echipa Service-Automatizare. Luati o carpa umeda, preferabil confectionata din material natural, si stergeti fotocelulele cu grija. Daca automatizarea tot nu functioneaza, inseamna ca aveti nevoie de reparatie fotocelule si de abia atunci puteti sa apelati la specialistii in automatizari pentru rezolvarea defectiunii.

Service-Automatizare pentru reparatie fotocelule automatizare

De fiecare data cand aveti nevoie de reparatii fotocelule automatizare apelati cu incredere la Service-Automatizare. Echipele noastre sunt formate numai din specialisti in automatizari si va vor ajuta in orice problema ati intampina cu automatizarea. De la alegerea si instalarea automatizarii si pana la mentenanta si service, alegeti serviciile noastre pentru a scapa de orice grija a automatizarii.

Chiar daca unele persoane aleg sa instaleze automatizari fara fotocelule, producatorii si instalatorii de automatizari recomanda utilizarea acestora. Doar cu ajutorul lor puteti avea parte de protectie in orice spatiu si scapati de problema sigurantei copiilor si a animalelor de companie in timpul functionarii automatizarilor.