Reparatie fotocelule automatizare

Sunt unele momente in care reparatie fotocelule automatizare este unul dintre singurele servicii necesare pentru ca automatizarea sa functioneze corect si complet. Toti avem nevoie de protectie si siguranta, iar fotocelulele sunt singurele care le asigura atunci cand vine vorba de automatizari porti sau automatizari usi de garaj, ba chiar sunt utile si in bariere automate.

Fie ca sunt instalate in zone industriale sau comerciale, fie ca sunt instalate in spatii rezidentiale, orice automatizare trebuie sa ofere, pe langa siguranta si confort, si protectie. Singurele care pot asigura un nivel ridicat de protectie sunt fotocelulele.

Ce sunt fotocelulele?

Un set de fotocelule, caci este recomandat ca fotocelulele sa fie utilizate in seturi, este format din doua fotocelule de interior sau de exterior. Neaparat trebuie sa fie ambele de acelasi fel pentru ca, in caz contrar, ele nu mai sunt la fel de performante.

Orice fotocelula se comporta ca un senzor care evita accidentele din timpul curselor portilor sau a usilor de garaj automatizate. Ele trimit semnale catre motor pentru ca acesta sa opreasca miscarile portilor atunci cand detecteaza un obstacol, fiind cele care evita accidentele.

Rezolva singur cea mai frecventa “problema” a fotocelulelor!

Vine un moment in viata automatizarii cand aveti nevoie de reparatii fotocelule automatizare. Chiar daca aveti fotocelule Nice, fotocelule BFT, fotocelule Came sau ati ales sa fiti protejati de fotocelule Proteco, Service-Automatizare va sta la dispozitie pentru orice reparatie fotocelule. Echipele de specialisti au o vasta experienta si pot realiza orice reparatie fotocelule automatizare.

Daca portile sau usile garajului nu se mai deschid sau inchid si aveti impresia ca fotocelulele sunt de vina, trebuie sa va asigurati ca acestea din urma nu sunt acoperite de praf sau de mizerie inainte de a suna la o echipa Service-Automatizare. Luati o carpa umeda, preferabil confectionata din material natural, si stergeti fotocelulele cu grija. Daca automatizarea tot nu functioneaza, inseamna ca aveti nevoie de reparatie fotocelule si de abia atunci puteti sa apelati la specialistii in automatizari pentru rezolvarea defectiunii.

Service-Automatizare pentru reparatie fotocelule automatizare

De fiecare data cand aveti nevoie de reparatii fotocelule automatizare apelati cu incredere la Service-Automatizare. Echipele noastre sunt formate numai din specialisti in automatizari si va vor ajuta in orice problema ati intampina cu automatizarea. De la alegerea si instalarea automatizarii si pana la mentenanta si service, alegeti serviciile noastre pentru a scapa de orice grija a automatizarii.

Chiar daca unele persoane aleg sa instaleze automatizari fara fotocelule, producatorii si instalatorii de automatizari recomanda utilizarea acestora. Doar cu ajutorul lor puteti avea parte de protectie in orice spatiu si scapati de problema sigurantei copiilor si a animalelor de companie in timpul functionarii automatizarilor.